Verkstad

I alla våra butiker bedriver vi en verkstad för cyklar där vi reparerar efter önskemål. Här följer ett litet exempel av vad vi erbjuder våra kunder.
Givetvis servar vi elcyklar, gafflar och handikapps-anpassade cyklar. I våra exempel är det enbart arbetskostnad som är med, ej reservdelar.

För att boka tid eller för mer information v.g ring till närmaste Haga Cykel butik. OBS! Lokala avvikelser kan förekomma.  

SERVICEPAKET 1 (SP1)

Allmän översyn av din cykel. Smörjning av vajrar, höljen & rörliga delar (kedja etc). Justering av växlar, bromsar & lager mm. (Reservdelar ingår ej i priset).

PRIS
400:-

SERVICEPAKET 2 (SP2)

Allmän översyn av din cykel. Smörjning av vajrar, höljen & rörliga delar (kedja etc). Justering av växlar, bromsar, lager & mindre hjulriktning mm. (Reservdelar ingår ej i priset).

PRIS
600:-

SERVICEPAKET 3 (SP3)

Allmän översyn av din cykel. Smörjning av rörliga delar (kedja etc). Byte av alla vajrar & höljen, justering av växlar, bromsar, lager & mindre hjulriktning mm. (Övriga reservdelar ingår ej i priset).

PRIS
1200:-

SKRIDSKOSLIPNING

Vi slipar även skridskor. Skålslip och planslip (oftast direkt). Kontakta din lokala Haga Cykel butik.

PRIS
fr. 80:-/paret

HJULRIKTNING

Vi riktar hjul efter behov. I ett rejält riktställ så fixar vi de flesta vinda hjulen. Välkommen in för bedömning om det går att rikta upp. (Reservdelar ingår ej i priset).

PRIS
fr. 150:-/hjul

FÅTT PUNKTERING?

Självklart lagar vi punkteringar. Vid lagning av punktering sätter vi alltid dit en ny slang. (Reservdelar ingår ej i priset).

PRIS
150:-/hjul

DÄCKBYTE

Vi utför däckbyte på i stort sett alla cyklar vi kan få tag i däck till. Barncyklar, vuxencyklar, rullstol och barnvagnar. Vi byter även till vinterdäck. (Reservdelar ingår ej i priset).

PRIS
150:-/hjul

DRIVLINA

Är din drivlina slut? Vi byter den utan problem. Kedja, krans/kassett, vevparti och lager. Vi har det mesta i lager och till de flesta cyklar. (Reservdelar ingår ej i priset).

PRIS
500:-

FÖR ATT BOKA TID VÄND DIG TILL DIN NÄRMASTE HAGA CYKEL BUTIK

Haga Cykel i Norrköping
011 – 13 30 91

Haga Cykel i Linköping
013 – 12 91 30

Haga Cykel i Nyköping
0155 – 21 94 50