Samarbeten

SAMARBETEN

Arkö Kajak ligger mitt i Arkösund, ett par hundra meter innan vägen tar slut. Vi finns 25 meter från busshållplatsen, intill Arkösunds hotell, 100 meter till sommarbutik. Arkösund i sin tur ligger längst ut på Vikbolandet knappt 5 mil från Norrköping.

Klicka här eller på bilden för att komma till Arkö Kajaks hemsida.

CK Antilopen är en anrik cykelklubb som funnits sedan 1937. Har du funderat på att börja cykla i en klubb eller är ni ett gäng som kör en del och skulle tycka att det vore kul med lite cykelkompisar? Ung som gammal kan vara med och desto fler vi blir desto roligare!

Klicka här eller på bilden för att komma till CK Antilopens hemsida.

CK Dainon är en cykelklubb från Nyköping som funnits sedan 1924. CK Dainon är en cykelklubb med mottot att alla ska kunna delta. Vi vill kunna erbjuda den träning som passar dig oavsett om du är en glad motionär, en brinnande talang, en nyfiken ungdom eller gör en satsning på elit.

Klicka här eller på bilden för att komma till CK Dainons hemsida.

Cykelfrämjandet jobbar för en bättre cykelmiljö i Sverige, på många olika sätt. Cykelfrämjandet bedriver medlemstidningen Cykling som kommer ut fyra gånger per år och skriver om den goda cyklingen. Cykelfrämjandet tillhandahåller även Cykelspåret.

Klicka här eller på bilden för att komma till Cykelfrämjandets hemsida.

Kolmården MTB är en cykelklubb som grundades 1995. Kolmården MTB anordnar årligen det populära loppet Kolmårdsbiken.

 Klicka här eller på bilden för att komma till Kolmården MTB:s hemsida.

Team Specialized Norrköping är en Facebook grupp som är till för alla som tycker om att cykla Specializeds fantastiska cyklar. Här kommer event, erbjudanden, tips, bilder och videor upp. Här kan alla ställa frågor och få svar om det är något man undrar över.

Klicka här eller på bilden för att komma till Team Specialized Norrköpings Facebook grupp.