Om Haga Cykel

1987-2017. 30 ÅR MED PETER VID STYRET.

Vi på Haga Cykel hjälper dig mer än gärna med ditt cykelköp. Oavsett om du är sugen på en trehjuling eller en landsvägscykel så kan vi lotsa dig rätt i cykeldjungeln. Vi är måna om att du köper rätt cykel. Vi anställda har dessutom olika områden som vi är extra specialiserade på. Skulle du föredra så finns möjligheten att ringa in och boka en tid med någon av oss.

Adis
Montör
Förutom montör är Adis en av våra absolut bästa säljare. Han har även blivit en inbiten cyklist som gillar att ge sig ut var och varannan dag. En riktig glädjespridare som är oerhört kunnig.
Andreas
Webbadministratör
En av två som sköter hemsidan. Han har hand om det mer administrativa arbetet på hemsidan. Utöver det så är Andreas också en Certifierad elcykelspecialist och säljare.
Björn
Verkstadsmekaniker
Björn är vår verkstadsmekaniker som kan allt. Det som han inte kan laga är trasigt helt enkelt. Björn är killen som tar hand om reparationer av alla elcyklar. Inga jobb är för svåra här.
Dick
Verkstadsansvarig
Vår verkstadsansvariga kille, Dick, besitter en bred kunskap om cyklar. Det är han som ser till att de flesta reservdelar finns hemma. Det är Dick som utför service och reparation av dämpade gafflar.
Ludwig
Bikefit
Utöver Bikefit är "Ludde" även en duktig säljare, montör och reparatör. För att boka din Bikefit eller för att få mer information om hur det fungerar så är det "Ludde" som är vår Bikefit expert. Hjälper också "Tobbe" med vår gymservice.
Pernilla
Tillbehörsansvarig
Utöver sitt ansvar för alla tillbehör i butiken så är Pernilla också en säljare. Det är också hon som är med och beslutar vad vi ska ha i sortimentet inför varje säsong, och är med och strukturerar upp butiken.
Peter
Ägare/VD
Peter är killen som drivit detta företag i 30 år nu. Från en liten källarlokal till tre stora butiker. Alltid på hugget. Kommer med nya idéer titt som tätt och letar alltid efter sätt att få butiken att gå bättre. Dessutom en cyklist ända in i själen.
Tobias
Gymservice
Även säljare. Har ni frågor eller funderingar kring gymservicen är ni välkomna att ta kontakt med "Tobbe". Vi servar i vår närhet åt tex. Casall, Master och Tunturi mfl. Det finns nästan ingenting som "Tobbe" inte kan laga.
Tommy
Verkstadsmekaniker
Verkstadsmekaniker ihop med Björn och Dick. Tommy besitter ett lugn som ingen annan gör och löser även den klurigaste uppgiften. En händig kille som kan laga, montera och sälja, och gör allt med bravur.